Gölkent'te yol çalışmaları başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından satışı yapılan 241 daire ve 10 dükkândan oluşan...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından satışı yapılan 241 daire ve 10 dükkândan oluşan Gölkent konutları 1. etap projesinin çevresinde yol ve kaldırım çalışmalarına başlandı. Kandıra yolundan konutlara kadar olan kısımda başlayan çalışmalarda düzenleme yapan Büyükşehir ekipleri çalışmaların tamamlanmasının ardından, Gölkent konutlarının değerine değer katacak.
Gölkent Projesi'yle; Çayırköy mevkiinde İzmit’e sadece 8 kilometre mesafede, yeşilin ve mavinin buluştuğu, şehrin gürültüsünden uzak yeni ve farklı bir yaşam merkezi kuruluyor. Ayrıca projenin bulunduğu bölge de Gölkay Su Kayağı Merkezi’nin ve sosyal tesislerinin yer alması bölgeye ayrı bir hareketlilik ve önem kazandırıyor. Birinci etap inşaatının bitmesi ile başlayan çevre düzenlemelerinin tamamlanmasından sonra Gölkent konutlarını daha da güzelleştirecek.
Teslim için son hazırlıkların yapıldığı şantiyede görevli teknik ekip tarafından verilen bilgiye göre yapımına 2010 yılı Ağustos ayında başlanan Gölkent’te ağırlıklı çalışma alt yapı ve üst yapı işleri için sürdürülüyor. İstinat duvarları, yol, kaldırım, kavşak ve ışıklandırma işleri hızla devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz