Göller Bölgesi Teknokenti olağan genel kurulu toplandı

Göller Bölgesi Teknokenti Yönetici ve İşletici AŞ'nin 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Göller Bölgesi Teknokenti Yönetici ve İşletici AŞ'nin 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörlük Toplantı Salonu'ndaki toplantıya Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Eroğlu, SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İskender Akkurt, Teknokent Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İrfan Ateşoğlu, Isparta Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hüsnü Tekeli, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nı temsilen Ali Gür, Burdur Valiliği İl Özel İdaresi'ni temsilen İbrahim Şimşek katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantıda, 2011 yılı yönetim kurulu faaliyetleri raporu ve denetçi raporları ile 2011 yılı bilanço ve gelir tablosunun okunmasının ardından yönetim kurulu üyeleri ve denetçi seçimine geçildi.

Seçim sonunda Göller Bölgesi Teknokenti Yönetim Kurulu'na SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İskender Akkurt, SDÜ İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik seçildi.

SDÜ Genel Sekreteri Aziz Bayrak, SDÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Topcuoğlu, Isparta Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hüsnü Tekeli de denetçilik görevine getirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: