Gölova'da kanalizasyon şebekeleri yenileniyor

Sivas'ın Gölova ilçesinde kanalizasyon şebekeleri yenileniyor.

Sivas'ın Gölova ilçesinde kanalizasyon şebekeleri yenileniyor.

Gölova Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya, yaptığı açıklamada, "İlçemizin kanalizasyonu, yıllar önce o zamanki şartlara göre yapılmış. Bu güne kadar belediye olarak bazı mahallelerimizde oluşan arızalarımızı kendi çabalarımızla yaptık. Geçtiğimiz aylarda ise yeni kanalizasyon çalışmaları yapmak için bir proje hazırlatarak İller Bankası'na sunduk ve yapılan incelemeler sonucunda ise projemiz onaylandı. Biz de havaların ısınmasını fırsat bilerek gurbetçilerimizin ilçeye henüz gelmemesini de gözönüne alarak projemizi ilçemiz Cumhuriyet Caddesi'nden başlatarak hayata geçirdik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yenidünya, "İnşallah bu yıl sonuna kadar ilçemizin bütün kanalizasyon şebekelerini biterek daha modern ve kaliteli kanalizasyon sistemini ilçemize kazandıracağız. İlçemiz en iyisine layık olup elimizden gelen gayret ve çabayı harcamaya devam edeceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: