Gölpazarı Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Genel Kurul Toplantısı

BİLECİK (AA) - Gölpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul toplantısında, seçimlere tek listeyle giren Fevzi Şen, tekrar başkan seçildi.

BİLECİK - Gölpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul toplantısında, seçimlere tek listeyle giren Fevzi Şen, tekrar başkan seçildi. Odada gerçekleştirilen genel kurula, Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı Vedat Kazıcı, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Halit Gölcan, AK Parti Belediye Başkan adayı Semih Yavuz, siyasi parti başkanları, ilçe oda başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yönetim ve denetim kurullarının faaliyet raporları ile bilanço gelir gider tablosunun ibrazının ardından yapılan seçimlerde tek aday olarak giren Şen, tekrar seçildi. Belediye Başkanı Kazıcı, sivil toplum örgütlerinin ülkenin can damarı, esnafın da ekonominin motoru ve lokomotifi olduğunu ifade etti. AK Parti Belediye Başkan adayı Yavuz da kongrenin esnaflara hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Şen ise yeni kadrolarla yollarına devam edeceklerini ifade ederek, esnafa daha fazla faydalı olabilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: