Gölpazarı Meslek Yükselokulunda "bahar Pilavı" Etkinliği

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine bağlı Gölpazarı Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından "bahar pilavı" etkinliği düzenlendi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine bağlı Gölpazarı Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından "bahar pilavı" etkinliği düzenlendi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Bakır, etkinlikte yaptığı konuşmada, felsefelerinin, okullarla halkın kaynaşması olduğunu, küçük nüfuslu kentlerde daha iyi imkanların bulunduğunu söyledi.

Büyükşehirlerde bu tür etkinliklerin ve halk-öğrenci kaynaşmasının zor olduğunun altını çizen Prof. Dr. Bakır, "Bu manzarayı güzel gördüm ve sevindim. Burada hem dertleşiyoruz hem de eksiklerimiz var mı- yok mu- Onları belirliyoruz. Okulumuzun halkımızla kaynaşmalı güzel, inşallah devam eder. Her zaman bunun devam etmesinden yanayım. Üniversitemiz ve yüksekokullarımız gelişiyor" dedi.

Reklam
Reklam

Etkinliğe, Kaymakam Ömer Şahin, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ali Çolakoğlu, Gölpazarı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yardımcı Doç. Dr. Şenol Avcı, öğretim görevlileri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Zafer Özuğur / Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: