Gölpazarı'ndan Kısa Kısa

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, "Gölpazarı'nı yarınlara taşıma noktasında da güzel hizmetlere vesile olacağız" dedi. 

CHP'nin esnaf ziyareti Gölpazarı Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Vedat Kazıcı, partililerle seçim bürosunda bir araya geldi. Kazıcı, yaptığı konuşmada, vatandaşlardan seçimin huzur ve barış ortamında yapılmasına dair emek harcamalarını istedi. Yerel seçimlerin hem ilçe hem de ülke için hayırlara vesile olmasını temenni eden Kazıcı, şunları kaydetti: "Sizlere güveniyorum. Sandığa kadar herkesten yeni bir oy istiyorum. Alnımız açık. Kimseyi ayırmadık, kırmadık, herkese eşit hizmet verdik. Bizler bu ilçede hoşgörü, arkadaşlık ve kardeşlik içinde mücadele ettik. Seçimlerde hiç kimsenin komşusuyla, akrabasıyla, arkadaşıyla darılmasını istemiyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: