Gölyaka Hastane İnşaatının Temeli Atıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından Düzce’nin ilçelerinde yaptırılan entegre hastanelerin temelleri atılıyor. Son olarak Gölyaka İlçe Entegre...

Sağlık Bakanlığı tarafından Düzce’nin ilçelerinde yaptırılan entegre hastanelerin temelleri atılıyor. Son olarak Gölyaka İlçe Entegre Hastanesi’nin temelleri dualarla atıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından ilçelerde yapılan entegre hastanelerin temelleri atılmaya devam ediliyor. Gümüşova, Kaynaşlı ve Yığılca’nın ardından Gölyaka Entegre Hastanesi’nin temelleri de dualarla atıldı.

Törende konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, 2012 yılının Düzce’de, sağlık alanında sıçrama yılı olduğunu ifade ederek “Bu yıl sağlık alanında ciddi işler yapıldı. Çilimli hariç tüm ilçelerimizde hastanelerin temellerini attık. Ayrıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin temelleri de atıldı. Türkiye sağlık alanında büyük dönüşüm yaşıyor. Düzce’de bundan en iyi şekilde yararlandı” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, sağlık konusunun çok önemli olduğunu belirterek “İstediğiniz kadar yatırım yapın fakat insanların sağlıkları yerinde olmayınca, bir anlamı olmaz. 1999 yılında yaşadığımız felaketin ardından Gölyaka ilçemizde hasar alan sağlık ocağı binasının yerine yenisi yapıyor olmak bize mutluluk veriyor” ifadelerini kullandı.

Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik ise, Gölyaka’da ciddi yatırımlar olduğunu ve 300 milyon liralık yatırım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından dualarla Gölyaka İlçe Entegre Hastanesi’nin temelleri atıldı. Düzenlenen törene Düzce Valisi Adnan Yılmaz, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Bodrum ve zemin kat üzeri 2 katlı yapılan hastanede, 25 metrekare 9 poliklinik odası, acil servis, muayene ve müşahade odaları, radyoloji ve görüntüleme odaları, 112 acil servis ve alt birimleri, 2 adet doğum sancı odası, 2 adet bebek emzirme odası bulunuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz