Gölyaka Myo 1. Uluslararası Kültür Ve Toplum Kongresinde

Gölyaka Meslek Yüksek Okulu 1. Uluslararası Kültür ve Toplum Kongresine katıldı.3. Uluslararası Toplum ve Kültür...

Gölyaka Meslek Yüksek Okulu 1. Uluslararası Kültür ve Toplum Kongresine katıldı.

3. Uluslararası Toplum ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenen 1. Uluslararası Toplum ve Kültür Kongresine Gölyaka MYO Öğretim Görevlisi Yeliz Baş öncülüğünde, Pazarlama Programı öğrencilerinden Abdullah Öztürk, Betül Ayrancı, Mustafa Yılmaz, Doğan Aksu, Mehmet Eren, Fatih Tanyel ve Canpolat Çalışkan hazırlamış oldukları “Tüketicilerin Çevre ve Sosyal Duyarlılıkları Çerçevesindeki Tutumlarının, Davranışlarının, Bilinçlerinin ve Firmaların Yapmış Oldukları Sosyal ve Çevresel Uygulamalara Karşı Satınalma Tercihlerinin İncelenmesi” adlı çalışmayla katıldı.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin çalışmaları kongreye katılanlar tarafından oldukça beğenildi. Ankara Gençlik Parkı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongrede katılımcılar, ön lisans düzeyinde bir öğrenci grubu tarafından böyle çalışmalara gönül verilmesinin özendirici olduğunu dile getirdiler. Kongre tertip komitesi her sene yapılacak olan diğer kongrelerinde de Gölyaka MYO öğrencilerini aralarında görmek istediklerini söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: