Gölyazı’ya modern mezat binası

Bursa Nilüfer Belediyesi Gölyazı’ya modern balık mezat alanı yaptı. Nüfusun önemli bir kısmı balıkçılıkla geçinen...

Bursa Nilüfer Belediyesi Gölyazı’ya modern balık mezat alanı yaptı. Nüfusun önemli bir kısmı balıkçılıkla geçinen Gölyazı’da varolan balık mezat alanını yeniden düzenleyen Nilüfer Belediyesi, bölgeye modern bir mezat binası ve soğuk hava deposu kazandırdı.
Balıkçılara daha sağlıklı şartlarda satış ve stoklama imkanı sağlayan düzenleme kapsamında, mezat alanına çok amaçlı kullanılabilecek 160 metrekarelik alana sahip tek katlı bir bina yapıldı. Satış bölümleri, soğuk hava deposu, kooperatif odası ve tuvaletlerin bulunduğu binaya, bölge halkının istekleri doğrultusunda bir çevre düzenlemesi yapılacak.
Gölyazı’ya modern bir mezat merkezi kurduklarını anlatan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mekanın çok amaçlı kullanılmasının sağlanacağını söyledi.
Başkan Bozbey, bu düzenlemenin ardından Gölyazı’yı ziyaret edenlerin uğrak yeri olan kahvelerin ve caminin bulunduğu Cumhuriyet Meydanı’nı elden geçirerek, yeniden düzenleyeceklerini söyledi. Bozbey, Gölyazı’nın simgesi olan 'Ağlayan Çınar' çevresinde de bir meydan ve park düzenlemesi yapılacağını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz