Gomis-Tolga-Maicon 3'lüsü, Neymar-Cavani-Mbappe ile yarışıyor

Avrupa'nın 5 büyük liginde 10 takım yenilgisizliğini sürdürüyor. Lider Galatasaray da 7 . hafta sonunda yenilgi yüzü görmeyen takımlar arasına girdi. Sarı-kırmızılı takımda, 15 gole imza atan, Gomis-Tolga-Maicon 3'lüsü ise Avrupa'da en golcüler arasında yer alıyor.

2017-2018 sezonuna iyi başlayan Galatasaray, Avrupa'nın dev takımları ile yarışıyor. Sarı-kırmızılı takım, geride kalan 7 haftada henüz mağlup olmadı. Avrupa'nın 5 büyük liginde mücadele eden yenilgisiz 10 takım var.

5 büyük ligde henüz yenilmeyen takımlardan Barcelona, Napoli, Paris Saint Germain Lig'de çıktıkları 7 maçını tamamını kazandı. Bourissia Dortmund, Manchester City, Manchester United, Juventus ve İnter, tıpkı Galatasaray gibi 7 maçın 6'sını kazandı, 1 maçtan beraberlikle ayrıldı.

İspanyol ekipleri Atletico Madrid ve Valencia ise 4 maç kazanırken, 3 maçtan beraberlikle ayrıldılar.

Reklam
Reklam

Milli araya en yakın takipçisi Beşiktaş'ın 5 puan önünde lider giren Galatasaray, bulduğu 18 golle ligin en golcü takımı oldu. Gol yollarında Gomis, Tolga Ciğerci ve Maicon ön plana çıktı.

Gomis 7 golle takımın en etkili gol ayağı olurken, Tolga Ciğerci 5, Maicon 3 gol attı. Bu üçlü, toplamda attıkları 15 golle Avrupa'nın en çok gol atan üçlüleri arasında ikinci oldu.

En çok gol atan üçlü ise 16 golle PSG'den Cavani, Neymar ve Mbappe oldu.