Gömülü bombalar polis kamerasında

İstanbul Olimpiyat Stadı yanındaki fidanlık alanda bulunan patlayıcı maddeler ile ilgili polisin yaptığı yazılı açıklamada...

İstanbul Olimpiyat Stadı yanındaki fidanlık alanda bulunan patlayıcı maddeler ile ilgili polisin yaptığı yazılı açıklamada konuyla ilgili 6 kişinin yakalandığı belirtildi. Patlayıcılara, gözaltına alınan bir zanlının cep telefonuna gelen mesajın deşifre edilmesiyle ulaşıldığı belirtilerek ele geçirilen patlayıcıların çok güçlü olmasına işaret edildi.

Operasyon kapsamında ele geçirilen patlayıcılar sergilendi. Patlayıcıların 22 adet silindir şeklinde toplam 4 kilo 622 gram A4 patlayıcı, 1 adet 2 kilo 24gram ağırlığında ve demir bilyeden oluşan mayın, 2 adet fünye ele geçirilirdi. Gözaltına alınanlardan 2’sinin adliyeye sevkedildiği, diğer 4’ünün ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan polisin Olimpiyat Stadı yanında yaptığı arama çalışmaları da polis kamerası tarafından kaydedildi. Dedektörle yapılan aramalarda arazinin bir çok noktası ayrı ayrı arama bölgeleri oluşturularak arandı. Bölge güvenlik kordonuna alınarak sivillerin girişine kapatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz