Gonca Anadolu Lisesi Basketbol Takımı Il Ikincisi Oldu

Birçok alanda kazandığı başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Özel Kızılırmak Gonca Anadolu Lisesi başarı zincirine...

Birçok alanda kazandığı başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Özel Kızılırmak Gonca Anadolu Lisesi başarı zincirine altın bir halka daha ekledi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen genç kızlar basketbol turnuvasında il ikincisi oldu. Öğrencilerinin özellikle sportif ve sosyal alanlarda gösterdikleri başarılarını önemsediklerini ifade eden Okul Müdürü Fikret Cümbüş, öğrencilerinin çok yönlü olarak yetiştirilmeleri ve birçok alanda başarılı olacak donanımda olmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Takımdaki öğrencileri tek tek kutlayan Cümbüş, öğrencilere tüm çalışmalarında okul idaresinin ve öğretmenlerinin her zaman yanlarında ve desteğe hazır olduklarını ifade etti. Takım kaptanı Esranur Karapınar ise, alınan bu başarıda düzenli olarak devam eden kulüp faaliyetlerinin ve okul öğretmenlerinin desteğinin önemli bir payı olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz