Gonca Anadolu’dan Ilk Mezun Heyecanı

Özel Kızılırmak Gonca Anadolu Lisesi ilk mezunlarını coşkulu bir törenle verdi. Kokteyl ile...

Özel Kızılırmak Gonca Anadolu Lisesi ilk mezunlarını coşkulu bir törenle verdi.

Kokteyl ile başlayan programda, öğrencilerin kaldıkları sürede yaşadıkları slayt eşliğinde sunuldu. Öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin heyecanlı oldukları törende, mutluluk yanında ayrılık gözyaşları da döküldü. Yapılan törende öğrencilerin tek tek geçmişleri okundu. Daha sonra şiirler söylendi, şarkılar okundu. Veliler, mezuniyet törenini ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekildi. Program sonunda öğrencilere plaket verildi.

Reklam
Reklam

2011-2012 eğitim öğretim yılında açılan okulun ilk mezunlarını vermiş olmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Özel Kızılırmak Gonca Anadolu Lisesi Müdürü Fikret Cümbüş, "Öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında öğretmenlerinden aldıkları ilim- irfan ışığını gururla sonraki kuşaklara taşıyacaklarına, Türk kültürüne, evrensel ve manevi değerlere sahip çıkacaklarına inanıyoruz. Hayatlarında mutluluk ve başarılar diliyoruz.’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz