Gonca Kreş 40 öğrencisini mezun etti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Özel Gonca Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı. 40 öğrenci...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Özel Gonca Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı. 40 öğrenci mezuniyet sevincini yaşarken, veliler de en az çocukları kadar heyecanlıydı.

Eğitim ve öğretimin son günlerinde okullarda ki mezuniyet heyecanı devam ediyor. Özel Gonca Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri de bu heyecanı yaşayan öğrenciler arasında yer aldı. Büyük Anadolu Otel konferans salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine protokol üyeleri, öğrenci velileri ve okul idaresi katıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler büyük ilgi ile izlendi. Veliler gösterilerde yer alan çocuklarının fotoğrafını ve videosunu çekmek için adeta kendi aralarında yarıştı.

Reklam
Reklam

Gösterilerin sona ermesinin ardından mezun olan 40 öğrenciye plaketler verildi. Öğrenciler öğretmenlerine “Canım Öğretmenim” şarkısı ile veda etti. Etkinlik sonrası bir açıklama yapan Özel Gonca Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Rahşan Yılmaz, “Bugün burada yaptığımız törenle 40 öğrencimizi mezun ettik. Velilerimiz kadar bizler de büyük heyecan yaşadık. Öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz