Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar:

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Belediye tarafından yeni otogar ve bu alandaki yerleşim yerlerine hizmet verecek olan...

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Belediye tarafından yeni otogar ve bu alandaki yerleşim yerlerine hizmet verecek olan altyapı çalışmalarına başlandı.

Günü kurtarmak adına hizmet yapma anlayışı taşımadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, çalışmalarımızda yıllar sonrasının planlamasını yaparak ve bunun öngörüsü ile hareket ettiklerini söyledi. Başkan Yakar, "Yeni otogarın hizmete girmesiyle bu alanlarda bir hareketlenme yaşanmasını bekliyoruz. Alt yapı çalışmalarına da bu günden itibaren başladık. Bu çalışmalar sayesinde bölgenin geleceğe yönelik altyapı yatırımlarının gerçekleştirilmesi yanı sıra gerçekleştirilen bu çalışmalar ile en hafif yağışlarda bile kot farkından dolayı bu bölgelerde yaşanan su baskınlarının önüne geçmeyi hedefliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: