Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar Teksüt Firmasını Ziyaret Etti

Balıkesir'in Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AK Parti ilçe teşkilatı yönetim kurulu ile birlikte TEKSÜT...

Balıkesir'in Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AK Parti ilçe teşkilatı yönetim kurulu ile birlikte TEKSÜT firmasını ziyaret etti.

Ziyarette ilçe meseleleri ve güncel konular konuşuldu. Hükümetin AB ülkelerine ihracat yapacak 6 firmaya teşvik vermesinin Türk hayvancılığında yeni bir dönemi başlatacağını bildiren TEKSÜT Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık, son yıllarda Tarım Bakanlığı'nın uyguladığı politikanın olumlu olduğunu söyledi. Ek fabrika inşaatının tamamlanmasıyla birlikte TEKSÜT’ün de AB ülkelerine ihracat yapmayı planladığını anlatan Arınık, en büyük sıkıntılarının ise süt fiyatında bölgeler arası dengesizlik olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: