Gönen Belediyespor, Bursaspor'da Yıllarca Forma Giyen Teknik Adam Yalçın Gündüz İle Görüşmelere Başladı

Balıkesir'in Gönen ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Gönen Belediyesporlu yöneticiler, Bursaspor’da yıllarca başarıyla...

Balıkesir'in Gönen ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Gönen Belediyesporlu yöneticiler, Bursaspor’da yıllarca başarıyla forma giyen ve 5 yıl takım kaptanlığı yapan ünlü teknik adam Yalçın Gündüz’ü Gönen’e getirdi.

2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Gönen Belediyespor, şampiyonluk hedeflediğini talip olduğu hoca ve oyuncularla ortaya koydu. Takıma takviye edilecek nokta transferler konusunda bazı isimlerle görüşen yöneticiler, görüşmelerin olumlu bitttiğini, ancak açıklamaların ilerleyen zamanlarda yapılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Önceliğin takımı emanet edecekleri hedefi olan bir hoca olduğunu belirten kulüp başkanı Hüsamettin Tandoğan, bu oyuncuların transferlerini daha sonra netleştireceklerini belirtti. Bu doğrultuda Yalçın Gündüz’le temas halinde olan yöneticiler, önceki gün başarılı teknik adamı Gönen’e davet etti. Gönen Belediyesi’nde gerçekleşen ikinci görüşmede taraflar önemli mesafe kat etti. Görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, taraflar arasında mutabakat sağlanması durumunda imzalar hemen atılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: