Gönen Belediyespor Engin Erdal'ı Renklerine Bağladı

Balıkesir'in Gönen ilçesinde transferde hareketli günler geçiren Bölgesel Amatör Lig’in yeni takımı Gönen Belediyespor, geçen...

Balıkesir'in Gönen ilçesinde transferde hareketli günler geçiren Bölgesel Amatör Lig’in yeni takımı Gönen Belediyespor, geçen sezon Küçükköy Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Engin Erdal’ı renklerine bağladı.

Bu yıl yükseldiği Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen yeşil beyazlılar, alternatifi bol bir kadro oluşturmak için büyük çaba sarf ediyor. Yönetim kurulu gerçekleştirdiği 7 yeni transferden sonra orta saha ve forvet arkası oynayan 1985 doğumlu Engin Erdal’ı renklerine kattı.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe’nin unutulmaz kaptanlarından Müjdat Yetkiner’in de tavsiyesiyle kadroya dâhil edilen yetenekli oyuncu futbola Sarıyer’de başladı. Bu takımda 5 yıl profesyonel olarak forma giyen Erdal yeni takımına şampiyonluk yaşamak için geldiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz