Gönen Motokros Parkuru Açılıyor

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Gönen Belediyesi’nin iş birliği ile yapılan Gönen...

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Gönen Belediyesi’nin iş birliği ile yapılan Gönen Motokros Parkuru, 10-11 Kasım tarihlerinde yapılacak motosiklet yarışıyla kapılarını açacak.

Motor sporlarının önde gelen isimleri Ümit Dirin ve Memduh Şenkalaycı tarafından tasarlanan motokros parkuru, Gönen Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonrasında Gönene kazandırıldı. Her noktası ayrı ayrı planlanan parkurun toplam uzunluğu bin 950 metre. 19 küçük ve büyük rampadan oluşan Gönen Motokros Parkuru, dörtlü dünya standartlarında da ondüleye sahip, çok teknik ve zorlu olarak tanımlanıyor. 40 kişilik start alanı ile binlerce yarış severi ağırlamak için oluşturulan seyirciyi alanlarının yanı sıra ambulans yolları da Gönen Motokros Parkuru’nun artıları arasında yer alıyor.

Reklam
Reklam

Parkur açılışı 10 Kasım Cumartesi günü Gönen Tayfunspor Sosyal Tesisleri’nden 80 motosikletin kortej geçişi 11.30’da başlayacak ve motokros parkuruna kadar devam edecek. Yarışmalar ise saat 13:30 da başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: