Gönen Motokros Parkuru Ilk Defa Yarışlara Evsahipliği Yapacak

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Gönen Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan parkur, ilk defa bu hafta sonu...

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Gönen Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan parkur, ilk defa bu hafta sonu yarışlara evsahibi olacak. Toplam bin 950 metrelik parkur, küçük ve büyük 19 rampadan oluşuyor.

Üniversite yolu üzerinde Sağlıklı Yaşam Köyü karşısına yapılan Gönen Motokros Parkuru, 10-11 Kasım 2012 tarihlerindeki motosiklet yarışıyla kapılarını açacak. Cumartesi günü Tayfunspor Sosyal Tesisleri'nden 80 motosikletin kortej geçişi başlayacak ve motokros parkuruna kadar devam edecek. Yarışlar ise saat 13.30'da başlayacak.

Reklam
Reklam

Motokros branşının Türkiye'deki önemli isimlerinden Ümit Dirin ve Memduh Şenkalaycı tarafından tasarlanan parkur, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu tamamlandı. Dörtlü dünya standartında ondüleye sahip parkur, çok teknik ve zorlu olarak tanımlanıyor. 40 kişilik start alanıyla binlerce yarışseveri ağırlamak için oluşturulan seyirci alanlarının yanısıra cankurtaran yolları da parkurun özellikleri arasında yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: