Gönen ve Erdek’te FETÖ operasyonu

Balıkesir’in Erdek ve Gönen ilçelerinde FETÖ / PDY Terör Örgütü’ne yönelik yapılan operasyonlarda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.Balıkesir genelinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 16 Nisan 2019 günü yapılan operasyonlarda; İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında yüzbaşı ve astsubay rütbelerinde 2 şüpheli Erdek’te yakalanarak gözaltına alındı.

Balıkesir’in Erdek ve Gönen ilçelerinde FETÖ / PDY Terör Örgütü’ne yönelik yapılan operasyonlarda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Balıkesir genelinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 16 Nisan 2019 günü yapılan operasyonlarda; İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında yüzbaşı ve astsubay rütbelerinde 2 şüpheli Erdek’te yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında daha önceden ihraç edilmiş olan 1 şüpheli polis memuru da Gönen’de yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz