Gönen'de 3. Etap Toki Konutlarına Büyük İlgi

Balıkesir'in Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, TOKİ sakinleriyle bir araya geldi.TOKİ sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan...

Balıkesir'in Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, TOKİ sakinleriyle bir araya geldi.

TOKİ sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Yakar, TOKİ konutlarının farklı bir hayat alanı oluşturarak Gönen’e örnek olduğunu söyledi. Yakar, “TOKİ Gönen’de maksadına ulaştı. Öncelikle depreme dayanıklı ve dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik yapıldı" dedi.

Yakar, TOKİ tarafından 3. etap konutların yapımına başlanacağını belirterek, "3. etapta 300 konut yapılacak. Şu ana kadar 293 vatandaşımız dosya açtırdı ve bu vatandaşlarımızdan 263 tanesi de kayıt parasını yatırdı" dedi.

Reklam
Reklam

Toplu konutların 2. etabına bu kadar talep olmadığını anlatan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, şu ana kadar 263 vatandaşın kayıt parasını yatırdığını, sosyal tesisleri ve düzeniyle Avrupa standartlarında bir yerleşim yeri oluşturulurken, toplam 600 konut yapılacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: