Gönen'de Mezarlıkar Tertemiz

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Sarıköy Belede Belediyesi, Ramazan bayramına kısa bir süre kala belde genelindeki...

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Sarıköy Belede Belediyesi, Ramazan bayramına kısa bir süre kala belde genelindeki mezarlıkların bakımını sürdürüyor.

Ramazan Bayramı öncesi belde genelindeki mezarlıklarda ot temizleme çalışmaları ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ali Yeşildağ, Ramazan bayramı münasebeti ile şehir mezarlığında ziyaretlerin sıklaşacağını ve bundan dolayı da çalışmaları hızlandırdıklarını ifade ederek, "Ölüsüne saygısı olmayanın dirisine sevgisi olmaz. Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramında mezarlık ziyaretlerini rahat ve temiz bir ortamda yapmaları için bizler de mezarlıkların temizliğini hızlı bir şekilde yapıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: