Gönendi; “bu İşin Ödülü Varsa Cezası Da Var”

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı İlhan Günendi, Trabzon Kanuni maçının ardından morallerinin bozulduğunu ifade ederek, “Bu...

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı İlhan Günendi, Trabzon Kanuni maçının ardından morallerinin bozulduğunu ifade ederek, “Bu işin ödülü varsa, cezası da var. Trabzon maçı için cezayı masaya yatırdık. Ancak, Bingöl maçının sonucuna göre hareket edeceğiz” dedi.

Aydınspor 1923’te her salı düzenlenen yönetim kurulu toplantısı Trabzon Kanuni maçının cumartesi oynanmasından dolayı pazartesiye alındı. Kulüp Başkanı İlhan Günendi başkanlığında toplanan yönetim kurulu, Trabzon Kanuni maçının ardından futbolculara uygulanacak cezayı masaya yatırdı. Günendi yaptığı açıklamada, “Bu işin ödülü varsa, cezası da var. Trabzon maçı için cezayı masaya yatırdık. Ancak, Bingöl maçının sonucuna göre hareket edeceğiz. Şu an için rakam vermeyi doğru bulmuyoruz. Futbolcular sahada görevini yapsın, biz de yöneticiler olarak gereğini yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

“SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ”

Trabzon maçı sonrası morallerinin bozulduğunu ancak futbolda bu tip sonuçlar olduğunu belirten Günendi, “Biz teknik heyetimize,futbolcularımıza,taraftarımıza sonuna kadar güveniyoruz. Önümüzde çok önemli bir süreç var. Bundan sonra mağlubiyete tahammülümüz yok. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sahada vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: