"Gönül Elçileri Projesi"

Erzurum Aile Danışma Merkezi Müdürü Ayla Aydeniz, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında polis radyosunda canlı yayında bilgi verdi.

Erzurum Aile Danışma Merkezi Müdürü Ayla Aydeniz, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında polis radyosunda canlı yayında bilgi verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydeniz ile Koruyucu Aile Birim Sorumlusu Sosyal Hizmetler Uzmanı Hakan Şahin, polis radyosuna konuk olarak, "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi"nin tanıtımını yaptı.

Tüm ihtiyaçları devlet tarafından karşılanan ve tek eksikleri sıcak bir yuva olan kimsesiz çocukların, gönüllü ailelerin yanında eğitimlerini tamamlamalarını amaçladıklarını ifade eden Aydeniz, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Gönül Elçileri Projesi, evlat edinmekten farklıdır. Gönüllü bireylere, kurum tarafından çocukların ihtiyaçlarını karşılamak üzere gerektiğinde belirli bir ödenek de sağlıyor. Ayrıntılı bilgiye, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nün internet sitesinden ve Erzurum Aile Danışma Merkezi'nden de bizzat ulaşılabilir."

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: