"Gönül Elçileri" Projesi

Kastamonu'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde yürütülen "Gönül Elçileri" projesinin tanıtım semineri yapıldı.

Kastamonu'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde yürütülen "Gönül Elçileri" projesinin tanıtım semineri yapıldı.

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, yaptığı konuşmada, yuvalarda çocukların bütün ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi.

Çocukların sıkıntılarının giderilmesine karşın yine de bir takım sorunların meydana geldiğinin ifade eden Bektaş, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın her türlü beşeri ihtiyaçlarını karşılıyoruz ama o soğuk duvarları ısıtamıyoruz. Bu imkanları ancak bir aile verir. Dolasılığıyla sizlere ihtiyacımız var. Çok şükür diğer ülkelerle kıyasladığımız zaman bizim korunmaya sahip çocuk sayımız az ya da çok çok aşağılarda. Bizim değerlerimiz ve manevi yapılarımız, hayatta açılan yaraların çoğunu kapatıyor. İnsanımız bu yaraları devletin kapatmasına gerek duymadan sarmasını biliyor. "

Reklam
Reklam

Bektaş, ailelere verilen yuva çocuklarının uzman kişiler tarafından takip edildiğini kaydetti.

Seminere, AK Parti Kastamonu Millet Vekili Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ile kurum ve kuruluş yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Muhabir: Özkan Beyer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz