Gönül Elçileri Projesi

ARTVİN (AA) - Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi kapsamında bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylasında çocuklara yönelik piknik düzenlendi. 

Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi kapsamında bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylasında çocuklara yönelik piknik düzenlendi. Pikniğe, Artvin Valisi Kemal Cirit'in eşi Seval Kaya Cirit, Vali Yardımcısı Hasan Ongu, Mutlu Almalı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adem Karameşe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli, Gönül Elçileri Koordinasyon Birimi çalışanları, Gönül Elçileri, sosyal ekonomik destek alan çocukların aileleri ve çocuklar katıldı. Vali Yardımcısı Ongu, bu yıl Gönül Elçileri Projesi kapsamasında iki defa engellilere, kadınlara, yaşlılara ve çocuklara yönelik olmak üzere beş defa geniş katılımlı faaliyet düzenlendiği belirterek, bu faaliyetlere maddi ve manevi destek veren iş yeri sahiplerine teşekkür etti. Toplumun dezavantajlı kesimleri ile bir araya gelme ve toplumun diğer kesimleri ile birlikteliği sağlama konusunda bu faaliyetlerin çok önemli olduğunu ifade eden Ongu, Artvinlilerin bu projeye çok daha fazla sahip çıkacağına inandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: