Gönül Elçileri Projesi Beyşehir'de De Hayata Geçirildi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde gerçekleştirilen "Toplum kalkınmasında gönül elçileri" projesi Beyşehir'de de hayata geçirildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde gerçekleştirilen "Toplum kalkınmasında gönül elçileri" projesi Beyşehir'de de hayata geçirildi.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısında, gönüllülüğün önemine dikkati çekti.

Projenin kültürel değer ve geleneklerle yakından ilgili olduğunu ve devlet politikası haline getirildiğini ifade eden Başıbüyük, "Projenin özü yardımlaşma ve yardımlaşma duygusunu geliştirmek. Tarihi çok eskilere dayanan kültürel, dini değerlerimizin bize tavsiye ettiği, yerine göre emrettiği yardımlaşma kavramı, günümüzde de çok önemli hale gelmiştir. Bu proje ile yardım etmek isteyenlerle, yardıma ihtiyacı olan kimseleri bir havuzda bir araya getiriyoruz. Gönüllülük esasına dayanan bir yapı ile işleyecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Toplantıya, Beyşehir Belediye Başkanvekili Fahri Us, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Muhabir: Adem Mızrak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: