"Gönül Elçileri Projesi" Keşan'da Tanıtıldı

"Gönül Elçileri Projesi" Keşan'da tanıtıldı.

"Gönül Elçileri Projesi" Keşan'da tanıtıldı.

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Edirne İl Müdürlüğü'nce düzenlenen "Gönül Elçileri Projesi"nin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, projenin toplumda yardımlaşma, paylaşma ve dayanışmayı artıracağını söyledi.

Projenin ihtiyaç sahiplerinin sorunlarına çözüm olacağını belirten Dınkırcı, şunları kaydetti:

"Türk milletinin temel özelliğidir, yardımlaşma. İnanç değerlerimize baktığımız takdirde komşusu açken, tok yatan bizden değildir ilkesini görüyoruz. Bu bağlamda sosyal statüsü ne olursa olsun, herkesin yardımlaşmaya ve paylaşmaya ihtiyacı vardır. Unutulmamalı ki sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. Üzüntüler ise paylaşıldıkça azalır. Hepimizin maddi ve manevi anlamda bu bağlamda yakınlarımıza komşularımıza sokağımızdaki insanlara mahallemizdeki insanlara yapacak bir şeyleri vardır. Günün birinde bizim de yardıma ihtiyacımız olabilir. Keşan'da maddi ve manevi olarak hepimizin yapacağı bir şeyler vardır. Bu projeyi iyi anlatabilirsek Keşan'da ihtiyacı olabilecek kesimlerin sorunlarını çok daha rahat çözeceğiz."

Reklam
Reklam

Edirne Sosyal Politikalar Müdürü Bilgin Özbaş da katılımcılara projeye ilişkin bilgi verdi. Toplantıya Vali Hasan Duruer'in eşi Zeliha Duruer, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Muhabir: Necdet Uybaş / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: