Gönül Elçileri Projesi Milli Eğitim Müdürlüğü Personeline Tanıtıldı

Kırıkkale’de, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Gönül Elçileri Projesi kapsamında düzenlenen koruyucu...

Kırıkkale’de, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Gönül Elçileri Projesi kapsamında düzenlenen koruyucu aile ve ekmek israfını önleme çalışmalarına kurumlardan destek istendi.

İl Kültür Merkezi salonunda düzenlenen törene Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, okul müdürleri ile davetliler katıldı.

Ekmek israfı ile ilgili 3 dakikalık bir sunum yapıldıktan sonra İlksen Kolat himayelerinde yürütülen Gönül Elçileri Projesi çerçevesinde koruyucu aile konusunda katılımcılara bilgiler verildi. Programın 2 yıl devam edeceğini belirten İlksen Kolat, koruyucu aile konusunda geniş ailelere ulaşılmaya çalışıldığını bu amaçla çeşitli kuruluşlarla toplantılar düzenlendiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Vali Ali Kolat ise bu tür güzel projelerin kamuya duyurulmasının ve desteklenmesinin son derece önemli olduğuna değindi. Kolat, “Çocuklar için ev ortamı, onların yetişmesinde ve geleceğe hazırlanılmasında önemli. Çocuklarımıza ve ekmeğimize sahip çıkılmalıdır. Gönül Elçisi projesinin ülkemizin geleceği yönünden önemli bir proje” dedi.

Program Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir’in sunum eşliğinde yaptığı tanıtımın ardından son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: