Gönül Elçileri Projesi-Vali Güzeloğlu: "Gönül Elçileri Hareketi;kültürümüzün, Geçmişimizin Ve Kimliğimizindeğerlerini Yeniden Güçlü Bir Hale Getirmeyiamaçlıyor"

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Gönül Elçileri Projesi"nin, Türk kültürünü ve kimlik değerlerini yeniden güçlendirmeyi hedeflediğini söyledi.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Gönül Elçileri Projesi"nin, Türk kültürünü ve kimlik değerlerini yeniden güçlendirmeyi hedeflediğini söyledi.

Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu Mezitli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Vali Güzeloğlu, burada yaptığı konuşmada, insanlığın en çok ihtiyaç duyduğu şeyin sevgi olduğunu belirtti.

Sevgiyi çoğaltmak için kardeşlik ilişkilerini güçlendirmenin gerektiğini vurgulayan Güzeloğlu, "Gönül elçileri hareketi; kültürümüzün, geçmişimizin ve kimliğimizin değerlerini yeniden güçlü bir hale getirmeyi amaçlıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Güzeloğlu, insani değerlerin yeniden hatırlaması gerektiğine dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"(En son karşılıksız ne zaman bir iyilik yaptım-) diye kendi kendimize sormamız gerekir. Bunları sormaya başladığınızda eminim cevaplar kendiliğinden gelecektir. Ne mutlu bize ki, Mersin gönüllüleri zengin insanlarıyla en önde yürüyor. Mersin'e her zaman birincilik yakışıyor. Çok şükür Mersin yine bizi mahcup etmedi. Unutulmamalıdır ki insanın her şeyi olabilir. Ama her şeyi olan birinin kapısını çalacak biri yoksa, o kişi dünyanın en sevgi yoksunu hatta en sevgiye muhtaç insanıdır. Kentin her köşesinde ve her kesiminde kim varsa devlet adına hepsi bizim mesuliyetimiz altındadır ve hepsi bizim hizmet vereceğimiz en değerli kişilerimizdir. Ama bilgimizin ve haberimizin olması gerekiyor. Bunu çoğu zamanda sizler bilip bize ileteceksiniz"

Muhabir: Basir Gülüm

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: