Gönül Elçileri, Yerel Gazeteleri Ve Girişimci Kadınlar Derneği'ni Ziyaret Etti

Silifke’nin gönül elçileri olan Silifke Kaymakamı’nın eşi Yasemin Damatlar, İlçe Jandarma Komutanının eşi Özlem Sayılan...

Silifke’nin gönül elçileri olan Silifke Kaymakamı’nın eşi Yasemin Damatlar, İlçe Jandarma Komutanının eşi Özlem Sayılan ve Emniyet Müdürü’nün eşi Figen İmişçi, Girişimci Kadınlar Derneği ve yerel gazeteleri ziyaret etti.

Gönül Elçileri Projesi'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in önderliğinde başlatıldığını belirten Yasemin Damatlar, “Yürütme kurulu olarak hedef kitlemizdeki vatandaşlarımıza yönelik hizmet üretmek için çalışıyoruz. Bu projemiz, adından da anlaşılacağı gibi gönüllülük esasına göre yürütülmektedir. Sağlam, gelecekte birbirine bağlılığı yüksek bir toplum için projemize imkanı olan tüm vatandaşlarımızın destek vermesini istiyoruz. Gönül Elçileri Projesi'ndeki hedefin, toplumda ihtiyaç duyulan birlik ve berberliğin sağlanmasıdır” dedi.

Reklam
Reklam

Her çocuğun bir aileye ihtiyaç duyduğunu, ailesi olmayan çocukların gönüllerinde aile sevgisi oluşturmayı istediklerini belirten Damatlar, çocukların aile ortamında büyüyüp, hayata daha iyi hazırlanabilmelerini sağlamayı amaçladıklarını dile getirdi.

Silifke Girişimci Kadınlar derneğinin güzel işlere imzalar attığını ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Bayan gönül elçileri, dernek çalışanlarına başarılar diledikten sonra, İlçede çıkan yerel gazeteleri gezerek bilgi aldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz