Gönül Elçilerinden Vali Aydın'a Ziyaret

SİİRT (AA) - Siirt Üniversitesi'nde eğitim gören ve "Gönül Elçileri" adı altında çalışma yürüten bir grup öğrenci Vali Ahmet Aydın'ı ziyaret etti.

SİİRT - Siirt Üniversitesi'nde eğitim gören ve "Gönül Elçileri" adı altında çalışma yürüten bir grup öğrenci Vali Ahmet Aydın'ı ziyaret etti. Vali Aydın, makamında kabul ettiği öğrencilere, Van'da düzenledikleri kampanyaya destek vereceklerini belirtti. Öğrencilerin "Van Üşümesin" adlı kampanyasının çok anlamlı olduğunu kaydeden Vali Aydın, "Toplanacak yardımların da depremzedelerin yaralarına derman olacağını umuyorum. Böyle anlamlı ve insani bir yardım kampanyası kapsamında bizleri ziyaret eden öğrencilere her türlü desteği sağlayacağız" dedi. Öğrenciler adına konuşan Zeynep Yel de Siirt'te üniversite bünyesinde hem kamu kurum ve kuruluşları hem de sivil toplum örgütlerinden Van'daki depremzedeler için yardım topladıklarını anlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: