Gönül İşleri 12. bölüm Star Tv'de yayınlandı

Güçlü oyuncu kadrosuyla izleyenlerin beğenisini kazanan Gönül İşleri son bölümüyle ekrana geldi. Gönül İşleri 12. bölümde Sevda sürpriz bir şekilde Tibet ile evlenme kararı alırken, bu karar herkesi şaşkına çevirdi.

Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Gönül İşleri 12. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Gönül İşleri son bölümü seyircisini ekrana kitlemeyi başardı. Bu bölümde de sürpriz gelişmeler yaşandı. Servet'e yakın olmak isteyen Yılmaz mahallede aşkı için nöbet tutmaya devam ederken, bir küs bir barışık ilişkileri Muzaffer'i sıkıntıya soktu. Gönül İşleri 12. bölüm 28 Aralık Pazar akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

Gönül İşleri son bölümde Servet'e yakın olmak isteyen Yılmaz mahallede aşk nöbeti sürerken, bir küs bir barışık ilişkileri Muzaffer'in canına tak etti. Kavga etmeden konuşmayı öğrenene kadar Servet ve Yılmaz'a konuşma yasağı koydu. Yine de buldukları her fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek, kavga edecek bir gündem yaratmayı başardılar. Bu sefer en büyük çatışmaları Sevda ve Bedir yüzünden oldu.

Bedir'in gidişi Sevda'nın gündemine Gönül İşleri 12. bölümde bomba gibi düştü. Servet'in sözüne uyup Sevda'ya olan aşkını kalbine gömmeye kalkmışken bir de hiçbir şey söylemeden gitmiş olması Sevda'nın kalbini kırdı. Yaşadığı hayal kırıklığının faturasını yine kendine çıkardı; Tibet'le aralarındaki ilişkiyi resmiyete dökmeye karar verdi.

Saadet artık kendi halinde hayatının keyfini sürmeyi istiyordu. Kardeşleri, babası, biricik yeğeni ve Kemal'le olabildiğince sakin günlerin hayalini kurmaktaydı. Hayal kuran bir başkası daha vardı: Gönül İşleri son bölümde polis tarafından her yerde aranan Asrın, Saadet'le birlikte buralardan kaçmanın hayalini kuruyordu.

Sevda'nın isteme ve söz merasimi kızlar için yeni bir heyecan kaynağı oldu. Muzaffer, en küçük kızının yuvadan uçacak olması gerçeğiyle yüzleşmeye çalışırken, Servet kardeşinin nihayet bir karar vermiş olmasından memnundu. Saadet ise kardeşinin sevmediği biriyle mutlu olamayacağından emindi. Sevda'yı kararından vazgeçirmekle, akışına bırakmak arasında gidip geliyordu. Sevda'nın Bedir'in ortadan kayboolmasının ardından Tibet ile evlenip evlenmeyeceği gecenin en çok merak edilen konusuydu. Öte yandan Servet ile Yılmaz arasında yaşananlar kimi zaman gerginliklere neden olurken, kimi zaman ise eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.