Gönül İşleri 6. bölümde Saadet Asrın'ı kıskandırmaya devam etti

Star TV'de dün yayınlanan Gönül İşleri son bölümde Kalbinden rahatsızlanan ancak hastalığını Servet'in yanında olabilmek için abartan Yılmaz, bu beyaz yalandan umut ettiği sonucu alamadı.

Yapımını TMC'nin yapımcılığını ise Erol Avcı'nın üstlendiği, yönetmenliğini Türkan Derya'nın yaptığı Gönül İşleri 6. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Necati Şahin'in senaristliğini yaptığı dizinin kadrosunda Bennu Yıldırımlar, Sinem Kobal, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Fırat Çelik, Sezai Aydın, Nihan Büyükağaç, Kaan Yılmaz, Zerrin Nişancılar, Can Yaman ve Gümeç Alpay Aslan yer alıyor. Star Tv izleyenleri tarafından merakla beklenen dizi son bölümüyle yine takipçilerini ekran başına kitledi. Servet Yılmaz'ı boşanmaya ikna etmeye çalışırken, Saadet ise Asrın'a oynadığı oyununu sürdürdü. Gönül İşleri son bölümüyle 16 Kasım Pazar akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

Kalbinden rahatsızlanan ancak hastalığını Servet'in yanında olabilmek için abartan Yılmaz, bu beyaz yalandan umut ettiği sonucu alamadı. Boşanmayı erteleyen Servet ise bu yalan karşısında davayı sürdürmeye karar verdi ancak Yılmaz'ın buna hiç niyeti yoktu. Yılmaz her ne kadar boşanmamak konusunda ısrar etse de Servet bu kez planlarını devreye sokmaya karar verdi.

Saadet Asrın'ı kıskandırmaya devam etti. Saadet oyununu oynaya dururken Kemal'in Asrın'a olan nefreti hala tazeydi. Saadet Gönül İşleri dizisinin bu bölümünde bu nefretin kaynağına yaklaştı. Saadet'in aklı bir kez daha fena halde karıştı. Sürekli Tibet ile Beşir arasında kalan Sevda bir seçim yapma aşamasına geldi ve seçimini Tibet'ten yana kullandı. Ancak Tibet'in annesi Lale, Sevda konusunda bir kez daha ön plana çıktı. Bedir ise bir yandan peşinde olanlarla mücadele ederken, diğer yandan Sevda'ya hislerini açmayı ciddi anlamda düşünmeye başladı. Servet ile Yılmaz'ın boşanma gününde ise yine duygusal anlar yaşandı. Son bakışmalara, son sözlere rağmen artık yaşananların unutulması mümkün değildi ve artık pişman olmak için geç kalınmıştı.