Gönül Koleji'nin Anneleri Gönül Köprüsü Kurdular

Konya’nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Özel Gönül Koleji sınıf anneleri Durak Ömer Akkanat Yatılı Bölge...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Özel Gönül Koleji sınıf anneleri Durak Ömer Akkanat Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret etti.
Özel Gönül Koleji Müdürü Hüseyin Açıkyörük, Beyşehir Sabah Dershaneleri Müdürü Feyzullah Yıldız ve sınıf annelerini; Durak Ömer Akkanat Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Sabri Alverokul karşılayarak ağırladı. Okul Müdürü Sabri Salver, “Yatılı kalan 80 öğrencimiz var. Aralarında öksüz ve yetimler bulunuyor. Öğrencilerimizin gönüllü annelere, sevgiye, merhamete, ilgiye ihtiyacı var. Bu bağlamda sizlerin ziyaretini çok anlamlı buluyor sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Öğretmenlerle tanışan anneler, okulu ve pansiyonu gezerek, okulda yapılan faaliyetler ve öğrencilerin bir günü hakkında bilgi edindi.
Kolej Müdürü Açıkyörük; “YİBO ile kardeşliğimiz geçtiğimiz yıllara dayanıyor. Buradaki öğrenci ve öğretmenlerimizi kolejimize de davet ediyoruz. Kardeş okul ziyareti onları mutlu ettiğimiz gibi biz de mutlu oluyoruz. Desteklerinden dolayı 'annelerimize teşekkür ederim.'” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz