Gönül öğretmenin cenaze namazını kayınpederi kıldırdı

Erzurum'da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anaokulu öğretmeni Gönül Aydın'ın cenaze namazını kayınpederi...

Erzurum'da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anaokulu öğretmeni Gönül Aydın'ın cenaze namazını kayınpederi kıldırdı. Aydın, son yolculuğuna öğretmen arkadaşlarının omuzunda uğurlandı.
Erzurum merkez Aziziye ilçesindeki Atatürk İlköğretim Okulu'nda anaokulu öğretmeni olarak görev yapan Gönül Aydın'ın(34) ve meslekdaşlarının içerisinde bulunduğu servis minibüsü dün kamyonla çarpışmıştı. Kazada iki çocuk annesi Aydın olay yerinde ölmüştü. Aydın için Lalapaşa Camii'nde tören düzenlendi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Gönül Aydın'ın cenazesi, Abdurrahman Gazi Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi. Aydın'ın cenaze namazını emekli imam olan kayınpederi Şerafettin Aydın kıldırdı. Ali Adem Aydın, eşinin cenaze namazında güçlükle ayakta dururken, göz yaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Kamu Sen İl Temsilcisi ve Eğitim- Sen Şube Başkanı Müfit Bayraktar ile çok sayıda öğretmen katıldı.
Bu arada aynı kazada ağır yaralı olarak kaldırıldığı Aziziye Araştırma Hastanesi'nde vefat eden Esra Kavak'ın (31) cenazesi ise dün öğleden sonra otopsi işleminin ardından defnedilmek üzere memleketi Samsun'a gönderilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz