Gönüllü Doktorlar Yuva Çocuklarını Sağlık Taramasından Geçirdi

Batman Sağlık Eğitim Derneği(BASED)'ne bağlı gönüllü bayan doktorlar, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı çocuk...

Batman Sağlık Eğitim Derneği(BASED)'ne bağlı gönüllü bayan doktorlar, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvası ve kız yetiştirme yurdunda kalan çocukları sağlık taramasından geçirdi.

3 sene önce kurulan yurtiçi ve yurtdışında da sağlık hizmetlerini sürdüren derneğe bağlı 9 gönüllü doktor, çocuk yuvasında kalan 72 çocuğun göz ve diş sağlığı muayenelerinin yanı sıra genel sağlık taramasından da geçirdi.

Doktorlardan Rahşan Keskin, sevgiye ve şefkate daha çok muhtaç olan yuva çocuklarını ziyaret etmekten çok mutlu olduklarını belirtti. Keskin, “Değişik branşlarda ki doktor arkadaşlarla çocukları sağlık taramasından geçirdik. Oldukca da faydalı geçti. Bundan sonra bu tür hizmetlere devam edeceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Erhan Güngör ise gönüllü doktorlar tarafından yapılan sağlık taramasının kendilerini fevkalade mutlu ettiğini belirterek," Çocuklarımız bizler için çok önemli. Onların sağlıklı ve mutlu olmaları için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Özellikle bu çocuklarımız şefkat ve sevgiye çok muhtaçlar. Bu gibi ziyaretler çocuklarımızda psikolojik yönden oldukça olumlu izler bırakıyor.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: