Gönüllü Eğitimciler'in Öğretmenler Günü Programı Ilgi Gördü

Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği (KAYGED) tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği (KAYGED) tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

İl Özel İdaresi salonunda gerçekleştirilen etkinlik şovmen Ömer Pekin tarafından sunuldu. Kayseri Sosyal Hizmetler İl Müdürü Süleyman Karadeli, müdür yardımcıları Ahmet Kaldırımcı, Bekir Çelik, Naim Dural, Kayseri İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şahin, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sivritaş, Hacılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Erdem ve Melikgazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Eroğlu'nun katıldığı programı yaklaşık 800 kişi izledi.

Reklam
Reklam

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program KAYGED'in tanıtım filminin izlenmesiyle devam etti. Daha sonra Somali'li öğrenciler şiir okudu. Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi'nin yaptığı robotlar tarafından çalınan İstiklal Marşı ve Mehter Marşı da büyük beğeni kazandı.

Gece Pekin'in gösterisiyle sona erdi.

Muhabir: Hakan Can Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: