Gönüllü hanımların topladığı kıyafetler ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde, gönüllü hanımlar tarafından toplanan taze ve az kullanılmış kıyafetler açılışı yapılan sergide...

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde, gönüllü hanımlar tarafından toplanan taze ve az kullanılmış kıyafetler açılışı yapılan sergide ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.
Sarıkaya Belediyesi düğün salonunda düzenlenen dağıtım törenine, Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, Belediye Başkanı Ali Osman Erbir ve çok sayıda ihtiyaç sahibi aile katıldı. Kaymakam Yaşar Dönmez, gönüllü hanımlar tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik böyle bir faaliyet gerçekleştirmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.
Kaymakam Dönmez, "Gönüllü hanımlar gerçekten çok güzel bir dayanışma örneği sergilemiş ve ihtiyaç sahibi ailelerimize, yaklaşan kış öncesi böyle bir katkı sağlamışlardır. İnsanın iki zaruri ihtiyacı vardır. Biri yiyecek, diğeri de giyecektir. Bu ikisini birbirinden ayırt edemezsiniz genelde bakıyorsunuz bütün yardımlar yiyecek üzerine ama giyecek üzerine fazla bir çalışma yok. Halbuki yiyecek kadar giyecek de zaruri bir ihtiyaçtır. Bu tür sosyal faaliyetlerin devam etmesini ümit ediyorum. Bizler de kaymakamlık olarak bu tür etkinliklere her zaman destek olmaya hazırız. Bu vesile ile bu giysi dağıtımının gerçekleşmesinde emeği geçen bütün hanımlara da teşekkür ediyorum." dedi.
Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir de Sarıkayalı hayırsever hanımların gayreti ile toplanan birçok giyim eşyasını yine ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere verildiğini belirterek, gönüllü hanımlara teşekkür etti
Sarıkaya İlçe Encümeni Hicran Temur da bu tür faaliyetlerin devam etmesi için ilçe halkının kullanılabilir durumda olan, fakat kullanmadıkları giysileri, eşyaları belediye düğün salonuna getirmelerini istedi.
İhtiyaç sahibi aileler ise düğün salonunda açılan stantlarda yeni ve az kullanılmış elbise, ayakkabı, perde, kışlık mont ve kazaklardan bedenlerine uygun olanları seçerek ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz