Gönüllü Kuruluşlar Aşevi, Ramazan'da Da Fakirin Umudu Olacak

Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi, Ramazan ayı süresinde her iftar vakti yardıma muhtaç ailelere yemek yardımı...

Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi, Ramazan ayı süresinde her iftar vakti yardıma muhtaç ailelere yemek yardımı yapacak.

Yılın her günü yaklaşık 2 bin kişiye yemek ikramında bulunan Gönüllü Kuruluşlar Aşevi, Ramazan ayında da muhtaç ailelerin umudu olacak. Her iftar vaktinde sıcak yemek dağıtacak olan aşevi, bayram için giysi yardımında da bulunarak fakir çocukların yüzünü güldürecek. Aşevi yetkilileri, "Ramazan süresince Şanlıurfa'da yardıma muhtaç ailelere sıcak yemek yaparak dağıtmaya çalışacağız. Bunun yanı sıra gelen maddi yardımlarla, bayram öncesi yardıma muhtaç çocuklarımıza giyecek ve ayakkabı yardımında da bulanacağız. Şanlıurfalı işadamları ve zengin ailelerimizin yardımlarını bekliyoruz" diye konuştular.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz