Gönüllü Öğretmenler Yaz Tatilinde Okul Boyadı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir ilköğretim okulunda görevli öğretmenler, gönüllü olarak okullarını baştan aşağı boyadı, yeni...

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir ilköğretim okulunda görevli öğretmenler, gönüllü olarak okullarını baştan aşağı boyadı, yeni eğitim yılına hazır hale getirdi.

650 öğrencili ve 12 dersliklli Öğretmen Kenan Gamsız İlköğretim Okulu'nun öğretmenleri, yaz tatilindeki boş zamanlarını değerlendirmek için elbirliğiyle okulu boyamaya karar verdi. Bu düşüncelerini yönetime aktaran öğretmenler, olumlu cevap alınca kolları sıvadı. Öğretmen ve yöneticilerin büyük bölümünün katılımıyla yaklaşık bir hafta süren çalışmalar sonucunda, 12 derslik ve iki bloktan oluşan binanın içi baştan aşağıya boyandı. Okul idarecileri, çalışmaya katılan öğretmenlerin çoğunun hayatında ilk defa boya badana işi yaptığını belirterek hepsine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Devlet olarak olarak geçmiş yıllarla mukayese edildiğinde okulların ihtiyaçlarını karşılamak için her türlü imkana sahip olduklarını belirten İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, "Okullardan talep gelmesi durumunda ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu okulumuzda gönüllülük esasıyla fedakârlık yapan öğretmenlerimizin hizmetlerini de takdir ediyoruz. Eğitim çalışanları her zaman fedakârdır, bu konuda da fekadârlık göstermişler. Kendilerine teşükkür ediyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: