Gönüllülerden Öğrenciler Yararına Kermes

Samsun’da gönüllü kadınlar tarafından hazırlanan çeyiz ve yiyecek stantlarından oluşan ve geliri Ümraniye Talebe Yurdu’nda...

Samsun’da gönüllü kadınlar tarafından hazırlanan çeyiz ve yiyecek stantlarından oluşan ve geliri Ümraniye Talebe Yurdu’nda eğitim gören çocukların eğitim ihtiyacında kullanılacak olan kermes yoğun ilgi görüyor.

İlkadım Belediyesi’nin yan tarafından açılan ve geliri Ümraniye Talebe Yurdu öğrencilerinin eğitim giderlerinde kullanılacak olan kermeste, gönüllü hanımlar tarafından yapılan el emeği göz nuru çeyiz eşyaları, giyim eşyaları ve yöresel lezzetlerin sunulduğu ev yemekleri satışa sunuldu. Özellikle çeyiz standının ve yöresel yemeklerin bulunduğu stantların büyük ilgi gördüğü kermesin 17 Haziran tarihine kadar açık kalacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Gönüllü kadınlar tarafından hazırlanan el emeği göz nuru çeyizlik eşyalar ve yöresel yemeklerin görülmeye değer olduğunu söyleyen Ümraniye Talebe Yurdu Müdürü Musa Akyel, “Halkımızı, öğrencilerimize destek olmak için düzenlediğimiz kermesimi görmeye davet ediyoruz. Yöresel yemekler ve el emeği göz nuru çeyizlik eşyaları görmelerini arzuluyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: