Gönüllülerinden Hastane Ziyareti

Trabzon Gençlik Merkezi Gönüllüleri, Yomra İlçesi Kaşüstü Beldesi'nde bulunan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni...

Trabzon Gençlik Merkezi Gönüllüleri, Yomra İlçesi Kaşüstü Beldesi'nde bulunan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Trabzon Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, Bakanlığıın başlattığı ve halen sürmekte olan “Gençlerin İyilik Ağacı Projesi” kapsamında hastanede yatan hastaları ziyaret etti.

Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Yurdakul beraberindeki gençlik çalışanları ve gönüllü gençler ile birlikte hastaları odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Hastalarla tek tek ilgilenen gençler, hediyeler verirken Kutlu Doğum Haftası olması nedeniyle haftanın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Hastane personeli ve hastalar bu anlamlı ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: