Gop’ta Giresunlular Gecesi

Gaziosmanpaşa Belediyesi bahçesinde teravih sonrası gerçekleşen açık hava etkinlikleri “Giresunlular Gecesi” ile devam etti. Gecede...

Gaziosmanpaşa Belediyesi bahçesinde teravih sonrası gerçekleşen açık hava etkinlikleri “Giresunlular Gecesi” ile devam etti. Gecede sahne alan Elifce, yöresel sanatçılar, kemençe, horon ve halk oyunları gösterileri vatandaşların beğenisini topladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca yöre ve kültürlerin tanıtılacağı “Yöresel Geceler” etkinliklerinde belediye bahçesinin bu geceki konukları Giresunlular oldu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin “Gönül Sofraları” adını verdiği her iftarı vatandaşların geniş katılımıyla geçiyor. Gönül Sofraları Açık Hava İftarı bugün de Sarıgöl Mahallesi, Cephanelik Sokak’ta gerçekleşti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve yardımcılarının hazır bulunduğu sokak iftarında belediye ile vatandaşlar bu anlamlı günü birlik, beraberlik ve huzur içinde geçirdi. İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisinden sonra sahne alan semazenler herkesi büyüledi. Ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftar açtı. İftar öncesi vatandaşlara seslenen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde bu şükür ve paylaşma ayını kutlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz’’ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: