GÖR-BİR'den kültür gezisi

Görmeyenler Kültür ve Dayanışma Derneği (GÖR-BİR), dernek üyelerine yönelik Malatya ve Elbistan’ı kapsayan bir gezi...

Görmeyenler Kültür ve Dayanışma Derneği (GÖR-BİR), dernek üyelerine yönelik Malatya ve Elbistan’ı kapsayan bir gezi programı düzenliyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan GÖR-BİR Dernek Başkanı Erol Mutlu, üyelerin sosyal ve kültürel birikimlerinin daha da artırılması yönündeki faaliyetlerinin bir yenisini 14 Ekim'de yapılacak Malatya ve Elbistan gezisiyle sürdürmek amacında olduklarını kaydetti. Etkinliğe 30 dolayında dernek üyesinin katılacağını ifade eden Mutlu, “Dernek yönetimi olarak imkanlarımız ölçüsünde bu tür geziler düzenleyerek üyelerimizin sosyal ve kültürel açıdan daha da aktif hale getirilmesini amaçlıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da bu tür faaliyetler yapmıştık. 14 Ekim Cuma günü yapacağımız etkinlikte Malatya ve Elbistan’ı gezeceğiz. Ardından 15 Ekim Cumartesi günü ise Beyaz Baston Günü dolayısıyla Malatya ilinde yapılacak olan etkinliklere de katılacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz