Gördes İlçe Kaymakamı T.hakan Bilgin Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Gördes İlçe Kaymakamı T.Hakan Bilgin, Gördes Belediyesi'nin geçici olarak tahsis ettiği engelliler derneğine ziyarette bulundu....

Gördes İlçe Kaymakamı T.Hakan Bilgin, Gördes Belediyesi'nin geçici olarak tahsis ettiği engelliler derneğine ziyarette bulundu. Kaymakam Bilgin, Gördes Engelliler Dernek Başkanı Zekeriya Sevinç’den yeni kurulan engelliler dernek hakkında bilgiler aldı.

Dernek başkanı Sevinç, "İlçemizde yıllardır eksikliğini hissettiğimiz engelliler derneğini geçtiğimiz aylar içerisinde kurduk. Yer sorunumuz vardı sağ olsun belediye başkanımız sayın Muhammet Akyol, belediyemize ait eski İş Bankası yerini geçici olarak bizlere tahsis etti. Kısa süre içerisinde toplanan plastik kapaklarla birçok engellilere ışık tutulabilir. Her sağlam bireyin bir gün engelli adayı olabilir ve yeni kurulan engelliler derneğine ve engellilere ilçe halkın desteğini de bekliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kaymakam Bilgin, geçmişte bir çok engelli vatandaşın 'Mavi Kapak Projesi' ile hayata tutunarak, tekerlekli sandalye sahibi olduğunu belirterek, kampanya destek veren dernek yöneticilerine ve ilçe halkına teşekkür etti.

Bilgin, yeni kurulan engelliler derneğine kapısının ardına kadar açık olduğunu, her daim her sorunlarında yanlarında olacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: