Görele Belediye Başkanı Melikoğlu:

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Görele'nin 2013 yılında yeni yatırımlarla her alanda standardı yükselen bir ilçe olacağını bildirdi.

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Görele'nin 2013 yılında yeni yatırımlarla her alanda standardı yükselen bir ilçe olacağını bildirdi.

Melikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçenin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesine katkı sağlamak amacıyla yerel yönetim olarak çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini vurguladı.

İlçede çalışmalarının sürdüğü Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'nin bu yıl eğitime başlayacağını ifade eden Melikoğlu, şunları kaydetti:

"Görele, 2013 yılında yeni yatırımlarla her alanda standartları yükselen bir ilçe olacak. 2012 yılında olduğu gibi bu yılda da hizmet çıtamızı en üst seviyelere çıkarmayı amaçlıyoruz. İlçemize kazandırmayı planladığımız bir çok projelerle yine halkımızın yanında olacağız. İhalesi tamamlanan sahil ışıklandırma projesini bu yıl içerisinde hayata geçirip, halkımızın yaz aylarında hoşça vakit geçireceği sağlayacağız. İlçemize bir misafirhane kazandırıp, ilçemizin büyük bir sıkıntısı olan konaklama sıkıntısını, otopark yaparak ta park sıkıntısını çözmeyi hedefliyoruz. Yine öğrencilerimizin konaklaması için yüksek öğrenim yurdunu da bu yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Kamil Yılmaz / Veysel Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: