Görele Belediyesi personel ve ailelerine iftar yemeği verdi

Giresun’un Görele Belediyesi, personel ve ailelerine iftar yemeği verdi. Görele İskele Restoran’da verilen iftar yemeğine...

Giresun’un Görele Belediyesi, personel ve ailelerine iftar yemeği verdi. Görele İskele Restoran’da verilen iftar yemeğine daire müdürleri, belediye personeli ve aileleri katıldı.
İftar yemeğinde konuşma yapan Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da bir iftar yemeğinde belediye personeli ve aileleriyle bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyledi.
Başkan Melikoğlu, "Değerli arkadaşlar, uzun yıllardır sizlerle birlikte şirin ilçemiz Görele’ye hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Görele’yi tüm dünyaya tanıtma çabalarıyla gerçekten belli bir noktaya ulaşmış bir yerel yönetim olarak sizlerle beraber gayretlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Bugüne kadar gösterdiğiniz çabalar verdiğiniz hizmetler için Görele halkı adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aileniz ve çocuklarınızla birlikte hayırlı bir, Ramazan ve bayram geçirmenizi temenni ediyorum." dedi.
İftar vesilesiyle bir araya gelen belediye çalışanları ve eşleri yılda bir gün de olsa bir araya gelmekten, birbiriyle tanışmaktan ve kaynaşmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz