Görele HEM 69 kurs açtı

Görele Halk Eğitim Müdürlüğü 2011- 2012 eğitim- öğretim yılının başlamasıyla birlikte bu güne kadar 18...

Görele Halk Eğitim Müdürlüğü 2011- 2012 eğitim- öğretim yılının başlamasıyla birlikte bu güne kadar 18 dalda 69 kurs açtı.
Kurslar hakkında bilgi veren Giresun'un Görele Halk Eğitim Müdürü Selim Kul, hedeflerinin eğitim yılının sonuna kadar 250 kurs açmak olduğunu söyledi. Kul, “Halkımızın ihtiyaç duyduğu takdirde her dalda kurs açmaya devam edeceğiz. Biz diğer kurslardan farklı olarak saç bakımı ve yapımı, iş makineleri operatörlüğü, kadın üst giysileri dikimi, aşçılık, servis elamanı gibi kursları da bu yıl içerisinde açmayı planlıyoruz.” dedi.
Görele Halk Eğitim Müdürü Selim Kul Milli Eğitim faaliyetleri içerisinde Halk Eğitimi Merkezleri'nin büyük bir yeri ve önemi olduğunu belirti. Kul, “Beşikten mezara kadar eğitim ilkesine göre hareket eden halk eğitimi merkezlerinde sosyal hayatı güçlendirme, aile ekonomisine katkı, ülke ekonomisine katkının yanı sıra iyi insan, iyi vatandaş ve nitelikli insan gücü yetiştirilmesi için çalışıyoruz.” diye konuştu.
Selim Kul, yeni eğitim yılının başlaması ile genel, mesleki ve teknik kursların İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde açılmaya başladığını söyledi. Kul ayrıca vatandaşların açılmış olan kurslara ve açılmasını istedikleri kurslar için halk eğitimi merkezine uğrayarak kayıt yaptırabileceklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz